Praktijk

 

Werkwijze

In de intake bespreken we je klachten en de daaronder liggende thema’s en zoeken we op welke manier deze een rol spelen in je leven. Vervolgens spreken we af waar we precies aan gaan werken en wat het doel is dat je wilt bereiken.

 

Aan de hand hiervan stel ik een behandelplan op en bespreek dit met je. Dit is een stappenplan om tot het gewenste doel te komen,  waarbij meerdere therapievormen aan bod kunnen komen. Regressie speelt hierin een belangrijke rol. Hierbij richten we ons vooral op onverwerkte ervaringen uit het verleden.

 

Om de therapie te versterken kan ik je ook hypnose leren om voor jezelf te kunnen gebruiken of kan ik een hypnose sessie op mp3 zetten.

 

Veelal bestaat de therapie uit een reeks van bijeenkomsten. Bij een goede motivatie en inzet worden vaak op korte termijn al positieve resultaten behaald. Dit is onder andere afhankelijk van hoe diep de klacht is geworteld.

 

Kosten

Het uurtarief bedraagt € 70. Een sessie duurt gemiddeld 1½ tot 2 uur. Gelieve contant te betalen.

Indien anders is afgesproken: ABN AMRO IBAN nummer NL29ABNA0405476043

 

Verzekering

Of de verzekering de hypnotherapie voor jou vergoedt, kun je hier bekijken. Vraag het altijd even na bij je verzekeraar.

De AGB code is 90-56108. RBCZ/TCZ register licentiecode 403420R.

 

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.