Ervaringen

 

Voor meer recente ervaringen (recensies) zie https://www.facebook.com/regressietherapiezuidholland/

 

Niels, 12 juni 2015

Ik was echt bang om naar een hypnotherapeut te gaan. Ik dacht dat ik gebrainwasht zou worden en maakte me zorgen om de controle kwijt te raken als ik onder hypnose zou gaan, maar ik moest een belangrijke voordracht houden voor een grote groep mensen en had daarbij echt hulp nodig. Ik heb me wel eerst verdiept in het vinden van een gekwalificeerde  en erkende hypnotherapeut om enigszins de angst wat te verminderen. Naderhand was ik totaal verbaasd hoe relaxed het allemaal ging; de voorgesprekjes, de sessies zelf. Ik kan het echt iedereen aanraden!! Oh en de voordracht…..die ging super!

 

Charlotte, 16 maart 2015

Sinds de hypnotherapie heb ik meer rust in mijn hoofd en ben ik rustiger in mijn manier van doen. Ik ga veel enthousiaster door het leven en hoef niet op alles meer antwoorden te hebben. Door de regressiesessies ben ik veel te weten gekomen over mijn verleden, waardoor ik alles beter begrijp en ook alles beter in perspectief kan plaatsen. Al na 1 sessie was ik van mijn hoofdpijn af, echt bijzonder! En nu na de afronding van mijn therapie stap ik bijna elke dag uitgerust, vol energie en positief uit bed. Ik zie alles lichter!

 

Nathalie, 15 september 2014

Mijn angst voor water heb ik overwonnen door een combinatie van hypnotherapie en EMDR. EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing en helpt bij het verwerken van een nare ervaring. De gedachten en gevoelens bij mijn angst moest ik dan oproepen, zodat de emoties konden worden verwerkt. Het was zwaar en na de sessies was ik vaak moe, maar ik ben er erg mee geholpen. Na twee sessies voelde ik me al een stuk beter.

 

Johan, 10 februari 2014

Na enige tijd besloot ik hulp te zoeken. Achteraf gezien had ik het natuurlijk veel eerder moeten doen. Door het drukke leven dat ik leidde vond ik nooit de tijd om echt voor mezelf te kiezen. Al snel kwam ik er achter dat de therapie voor mij een uitweg bood voor mijn problemen. Erover praten en erachter komen wat er daadwerkelijk achter zat gaf mij overzicht en rust. Ik heb de antwoorden gevonden die ik zocht maar vooral het overzicht in mijn leven terug zodat ik weer zelf de keuzes kan maken en de regie terug heb.

 

Joyce, 29 oktober 2012

Ik had, door de jaren heen, al best wat therapieën via het reguliere pad geprobeerd voordat ik bij Sophie terecht kwam. Ik had dan ook echt zoiets van eerst zien, dan geloven. Al zag ik het wel als mijn laatste kans op ook een gezellig leventje, ik ben er dan ook echt 200% voor gegaan. Ik vond de hypnotherapie pittig omdat je helemaal in het gevoel gaat dat je zo goed hebt weggestopt. Het mooie van de therapie is dat ik merkte dat als ik door die nare ervaring heen ging het nare gevoel ook echt weg ging en nog steeds weg is, niet weg van opnieuw veilig opgeborgen, maar je echt anders voelen. Ja het was zwaar tijdens de therapie maar ook ontzettend mooi. En dat gezellige leventje, dat heb ik  nu!

 

Sacha, 8 december 2011

Vele therapieën had ik gevolgd toen ik bij Sophie kwam. Eerst leek hypnose me wel spannend, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Ik voelde me heel relaxed en was er toch ‘bij’. Elke keer als ik geweest was, was er weer een puzzelstukje gelegd en kwam steeds dichter bij mezelf te staan. Het was soms best heftig, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Het heeft me zoveel gebracht!

 

Mike, 12 mei 2011

De weg die ik heb afgelegd vanaf het begin tot nu is een bijzondere weg geweest. En jij als hypnotherapeut hebt me daar immens bij geholpen, ik was het einde zoek. Je luisterde naar mijn verhaal en gaf me al gelijk het gevoel dat  het goed zou komen en het beste voor hebt met iemand die hulp zoekt. Het begrip en luisterend oor zijn goed voor mij geweest en de  daadwerkelijke hypnosesessies hebben mijn leven veranderd :). Als ik eraan terug denk van hoe ik eerst was in vergelijking met nu ben ik enorm gegroeid. Het bijzondere vond ik eigenlijk alles wel van het kijken naar het verleden tot aan de toekomst. Het is een hele interessante therapie en ik heb geleerd hoe ik mezelf  kan zijn en ben beetje bij beetje mijn gelukzaligheid aan het volgen dankzij mijn wil en levenskracht door hulp te zoeken.